فریم ریت چیست

فریم ریت چیست

در این ویدیو می خواهیم با هم بررسی کنیم که فریم ریت چیست . وقتی که بخواهیم یک بررسی ساده در مورد اینکه “ویدیو چیست” داشته باشیم، می توان گفت که فیلم، « عبارت است مجموعه ای از عکس ها کنار هم به همراه یک صدا ». با توجه به این تعریف، می توان مفهوم فریم ریت را بهتر درک کرد.

در واقع فریم ریت، عبارت است از تعداد عکس هایی که در یک ثانیه ویدیو، وجود دارد. حال این تعداد می تواند ۲۴ عکس باشد یا ۱۲۰ عدد عکس. که در صورت اول، فیلم شما ۲۴ فریم است و فیلم دوم، ۱۲۰ فریم که هر کدام از انواع فریم ریت، در یک مورد به خصوص کاربرد دارد.

به عنوان مثال اگر فریم ریت شما ۶۰ به بالا باشد، می توانید در نرم افزار های تدوینی، یک صحنه را حرفه ای تر اسلوموشن کنید و خبری از موشن بلر (Motion Blur) و کشیدگی تصویر نباشد. هرچقدر که فریم ریت بالاتری داشته باشید، خیلی عالی می شود. اسلوموشن به حدی مهم است که یکسری دوربین حرفه ای برای این کار وجود دارد که ویدیوهایی به شما می دهد که ۲۵۰,۰۰۰ فریم است!!!

شما می توانید دو نمونه از این دوربین ها را در عکس زیر ببینید. ۲ دوربین کرونوس و دوربین فانتوم که جزو بهترین انتخاب ها برای سوپر اسلوموشن هستند که البته قیمت بسیار بالایی نیز دارند.

بهترین دوربین سوپر اسلوموشن دنیا

البته در این حین، گوشی های موبایل خوبی نیز برای بحث اسلوموشن هستند ولی معمولا حالت آنها نرم افزار است که به جای اینکه فریم ریت بالایی داشته باشند، سرعت شاتر بالایی دارند و اسلوموشن نرم افزاری به شما تحویل می دهند که با دوربین های حرفه ای، خیلی متفاوت است.

اما همیشه هم فریم ریت بالا، زیبا نیست. بلکه موشن گرافیک های حرفه ای، یکی از افکت هایی که معمولا دارند، افکت Posterize Time است که عملا فرم ریت بالا را به فریم ریت ۱۵ تبدیل می کنند. که یک نمونه از استفاده از فریم ریت پایین در موشن گرافیک های حرفه ای را می توانید در اینجا ببیند .

پس یک نکته ای که وجود دارد این است که می توان فریم ریت بالا را کمتر کرد ولی نمی توان آنرا افزایش داد. پس بهترین کار این است که همیشه با بالاترین کیفیت و با بالاترین فریم ریت، ویدیو های خودمان را ضبط کنیم تا بعد دستمان باز باشد برای انجام هر کاری.

برای اینکه این موارد را بهتر درک کنید، ویدیوی زیر را به دقت ملاحظه کنید تا علاوه بر یاد گیری مفهوم فریم ریت، موارد استفاده از فریم ریت بالا و فریم ریت پایین را ببینید.

مشاهده ویدیو در آپارات | مشاهده ویدیو در یوتیوب

 

شاید دوست داشته باشید ...
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.